Steg för steg

Försäljningen steg för steg

  1. Gå in på TeamStyle.org och registrera Er förening/skolklass. Ni får en unik inloggning för ”kontaktpersonen” på TeamStyle.org. Därifrån sköter ni sedan all administration.
  2. Kontaktpersonen beställer säljmaterial till alla som skall sälja. Materialet innehåller säljbroschyrer,  beställningslistor, sammanställningar etc som ni använder när ni är ute och säljer. Därefter så ordnar kontaktpersonen en kort presentation där ni får materialet och går igenom hur det går till med försäljningen samt gör upp era mål.
  3. Nu kommer det roliga och det är att göra själva försäljningen. När ni behöver så hjälper vi Er genom hela försäljningen och ni kan nå oss genom att ringa vår växel på 010 – 207 10 10 så svarar vi på era frågor. Öppet vardagar 08:30-16:30.
  4. I samband med försäljningen  lämnar ni lappen om hur man betalar och slutkund sätter enkelt in betalningen på kontot som tillhör Er.
  5. När försäljningen är avslutad kontrollerar den som är kontaktperson att allt stämmer och skickar iväg den slutliga ordern via ”Lägg beställning” på vår hemsida.
  6. Produkterna skickas till Er 5-10 dagar efter att ordern är lagd.
  7. Dags att dela ut paketen och träffa alla nöjda kunder. De som ej förskottsbetalat tar ni kontantbetalning av när ni levererar.
  8. Dags att räkna ut hur mycket ni har tjänat och glädjas åt er väg mot era drömmars mål. I samband med leverans skickas även en faktura till Er kontaktperson.
  9. Planera redan nu för nästa gång ni skall sälja, Jul, Påsk, Midsommar eller kanske halloween….