Konsument

Vi på Teamstyle vill att du ska känna dig trygg med ditt köp. Ditt köp säkerställer att en klass eller ett lag kan förverkliga ett mål de satt upp. De har valt oss på Teamstyle som deras leverantör för att vi är tillförlitliga och arbetar med bra produkter från Duni som borgar för hög kvalitet.

Vi på Teamstyle anser CSR (Corporate Social Responsibility) eller ett företags samhällsansvar som det heter på svenska är oerhört viktigt. Det gäller såväl ekonomiskt, socialt som miljömässigt.

Ekonomiskt

Vi ger tillbaka en stor del (45kr alt 35kr per paket) av försäljningsintäkten till klassen eller laget ni valt att stödja. Vi strävar efter att  barnen och ungdomarna som säljer inte skall behöva hantera kontanter överhuvudtaget vilket är unikt i vår bransch.

Socialt

Vi vill jobba för att alla ska kunna delta i föreningslivet, skolresan etc. under lika förutsättningar. Förutom det stora stödet som ni ger den som säljer Teamstyles produkter så ger vi och våra samarbetspartner även sponsring till olika föreningar. Vi lägger löpande ut information på vår hemsida.

Miljö

Vi har alltid en miljömedvetenhet i tankarna och vi arbetar med Duni som leverantör som har ett högt kvalitetsmedvetande och arbetat långsiktigt hållbart ur ett miljöperspektiv. Klicka för mer information om Dunis miljömärkning.

Vårt marknadsmaterial trycks på miljökompenserat papper och därför kommer ni se den här loggan lite varstans (logga)

Tillsammans gör vi skillnad.

Vill du handla från Teamstyle så är du välkommen att kontakta oss så hänvisar vi dig till en skolklass eller idrottsförening som säljer just nu. Du når oss på info@teamstyle.org eller 010- 207 10 10.

Vårt nuvarande sortiment hittar du här